Menu

Raambekleding

Raambekleding maakt je huis echt af. Soms is de functie heel belangrijk, soms speelt juist het decoratieve aspect. Door nieuwbouwwoningen komen er veel bijzondere raamvormen bij. Raambekleding is hierdoor erg in ontwikkeling. Raambekleding wil je op ieder moment van de dag kunnen regelen zoals je dat zelf wilt. In sommige gevallen volstaat één soort raambekleding, maar vaak is juist een combinatie van verschillende soorten raambekleding het meest optimaal. Fabrikanten houden rekening met de trend van nu om stoffen en materialen optimaal te combineren.

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor vouw- en overgordijnen van dezelfde stof. Niet voor niets wordt raambekleding anno NU ook wel omschreven als een spel van ‘laagjes’. Ook de details in accessoires worden steeds belangrijker. Zo krijgen roedes steeds meer aandacht en zijn ze bijvoorbeeld compleet met ledlampjes aan het uiteinde.

We kennen veel verschillende soorten raambekleding: jaloezieën, gordijnen en vitrages, roman blinds cq vouwgordijnen, lamellen, rolgordijnen, paneel-gordijnen of horren. Kortom; met zoveel verschillende systemen is het best lastig de juiste keuze te maken, laat u door ons informeren.